Brickenburg

Ethnologia Galactica 2015

1. Concursul se va desfasura in data de 1 iunie 2015, incepand cu orele 16.00., in curtea Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Cluj-Napoca, str. Memorandumului nr. 21.
2. La concurs vor putea participa 100 de copii, cu varstele cuprinse intre 6 ani (impliniti) – 14 ani (neimpliniti).
3. Participantii la concurs trebuie sa fi fost vizitatori ai expozitiei Ethnologia Galactica 2015.
4. Inscrierea in concurs se va face in perioada 30 mai – 1 iunie, pe baza de tabel, in limita locurilor disponibile.
5. Pentru inscrierea in concurs este necesara completarea urmatoarelor date:


- numele si prenumele copilului
- varsta copilului ( in ani impliniti )
- numele si prenumele parintelui sau a persoanei majore care reprezinta minorul si are abilitarea de a da acceptul pentru participarea la concurs
- semnatura parintelui sau a persoanei majore care reprezinta minorul si are abilitarea de a da acceptul pentru participarea la concurs. Semnatura presupune incuviintarea de a participa la concurs data persoanei minore.


6. Faza I a concursului presupune participarea a 100 de concurenti, impartiti in 4 serii de cate 25 de participanti, fiecare serie presupunand 5 grupe de cate 5 participanti.
7. Primul dintre participantii fiecarei grupe se va califica in faza a II-a a concursului. Este considerat primul concurentul care a realizat corect constructia setului pus la dispozitie de catre organizatori (dupa instructiuni) si a anuntat terminarea lucrarii.
8. Faza a II-a a concursului presupune participarea a 20 de concurenti ( persoanele calificate din faza I ) impartiti in 5 grupe de cate 4 participanti.
9. Primul dintre participantii fiecarei grupe se va califica in faza a III-a a concursului. Este considerat primul concurentul care a realizat corect constructia setului pus la dispozitie de catre organizatori (dupa instructiuni) si a anuntat terminarea lucrarii.
10. Faza a III-a a concursului presupune participarea celor 5 concurenti castigatori din faza a II-a. In ordinea terminarii probei, finalistilor li se vor acorda trei premii si doua mentiuni constand in seturi LEGO®