Brickenburg

Concurs de creativitate Lego® al Comunităţii Brickenburg, Iarna 2015

Premiul 1 – set LEGO® 31035

Premiul 2 – set LEGO® 31036

Premiul 3 – set LEGO® 31010

Menţiunea 1 – set LEGO® 853195

Menţiunea 2 – set LEGO® 60083

Menţiunea 3 – set LEGO® 850776

Menţiunea 4 – set LEGO® 850777

1. Tema concursului – Construirea unei vignete/bignete avand ca tema vremea (anotimpuri, fenomene meteo, climate, stari etc). Lucrarea trebuie construită pe o bază de maximum 16 X 16 stud şi nu trebuie să conţină ori să sugereze acte de violenţă, atitudini imorale ori sa incalce normele de bun simţ. De asemenea nu trebuie să aibă semnificaţie religioasă.

2. Participare – la concurs poate participa cu o singură lucrare, orice persoană fizică, membră a comunităţii Brickenburg. Participanţii minori trebuie să aibă încuviinţarea reprezentantului legal. Participanţii vor indica numele, prenumele, vârsta şi adresa de livrare, iar în cazul participanţilor minori, pe lângă datele menţionate, cele ale reprezentantului legal. Participantul îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate, răspunderea aparţinând şi reprezentanţilor legali în situaţia participanţilor minori. Datele personale nu vor fi facute publice, cu excepţia numelui, prenumelui, vârstei, şi localităţii de reşedinţă ale câştigătorilor. Este utilă indicarea unui nr. de telefon de contact.

3. Desfaşurare

- Lucrarile trebuie să fie creaţiile proprii ale participanţilor şi să conţină exclusiv elemente de construcţie LEGO®. Nu sunt admise lucrari colective, lucrari care au mai fost înscrise în alte concursuri, lucrari care au fost facute publice pana la data de 27.10.2015., modele oficiale ori remake-uri ale seturilor oficiale LEGO®, precum şi lucrari al căror conţinut denotă faptul că realizatorul nu ia in serios concursul ( ex. elemente îmbinate aleatoriu, semnificaţia afirmată de autor nu se poate stabili din lucrarea propusă, execuţie deosebit de neglijentă etc. ).

- Vor fi punctate şi premiate numai lucrarile realizate de participanţii YFOL şi TFOL.

- Participarea la concurs presupune cunoaşterea regulamentului şi a limbajului specific.

• Fiecare participant va trimite pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 30.11.2015 inclusiv, 2 fotografii digitale ale creaţiei personale din unghiuri diferite şi o fotografie în care apare alături de lucrare. Această din urmă fotografie nu va fi afişată.

Nu este permisă modificarea digitală sau de altă natură a fotografiilor, cu excepţia corecţiilor de contrast.

• Mailurile primite după termenul limită, care nu conţin datele necesare, ori nu respectă regulile concursului nu vor fi luate în considerare.

Până la afisarea rezultatelor concursului participanţilor le este interzis să posteze pe alte site-uri fotografii ale lucrarii înscrise în concurs, ori să indice pe forumuri sau în alte forme publice lucrarea care le aparţine. În cazul în care această regulă nu este respectată, lucrarea va fi automat descalificată. Este permisă expunerea lucrării în evenimente live, dar fără indicarea identităţii autorului.

• Lucrarile vor fi numerotate, iar fotografiile trimise vor fi expuse pe site-ul Brickenburg în ordine cronologică

• Fiecare creaţie înscrisă în concurs va primi 3 note de la 1 la 15.

• Punctajul obţinut de fiecare lucrare va fi afişat la sfârşitul concursului pe site-ul Brickenburg, la data de 03.12.2015., până la orele 23.00., ora Romaniei, dacă nu intervin probleme de ordin tehnic. În caz de punctaj egal va avea prioritate lucrarea trimisă mai devreme, celelalte lucrari cu aceeaşi medie intrând pe locurile imediat următoare în functie de momentul trimiterii.

• Constructorii primelor şase lucrari clasate vor intra în posesia premiilor oferite şi vor fi evidenţiaţi pe site, iar fotografiile creaţiilor vor fi pastrate pe site-ul Brickenburg la secţiunea “Concursuri”

• Premiile vor fi livrate în prima jumătate a lunii ianuarie 2016 la adresa indicată în mail-ul de înscriere în concurs. În cazul în care adresa de livrare este în afara graniţelor României pot apărea întârzieri.

• Câştigatorii concursului, după primirea efectivă a premiului, au obligaţia de a trimite Asociaţiei Brickenburg o fotografie personală cu premiul, fotografie care va fi postată pe site alături de imaginile lucrării câştigătoare.

• Fotografiile lucrarilor vor putea fi utilizate de Asociaţia Brickenburg.

 

Lucrari inscrise in concurs:

Lucrarea nr. 1

 

Lucrarea nr. 2

 

Lucrarea nr. 3

 

Lucrarea nr. 4

 

Lucrarea nr. 5

 

Lucrarea nr. 6

 

Lucrarea nr. 7

 

Lucrarea nr. 8

 

Lucrarea nr. 9

 

Lucrarea nr. 10

 

Lucrarea nr. 11

 

Lucrarea nr. 12

 

Lucrarea nr. 13

 

Lucrarea nr. 14

 

Lucrarea nr. 15

 

Lucrarea nr. 16

 

Lucrarea nr. 17

 

Lucrarea nr. 18

 

Lucrarea nr. 19

 

Lucrarea nr. 20

 

Lucrarea nr. 21

 

Lucrarea nr. 22

 

Lucrarea nr. 23

 

Lucrarea nr. 24

 

Lucrarea nr. 25

 

Lucrarea nr. 26

 

Lucrarea nr. 27

 

Lucrarea nr. 28

 

Lucrarea nr. 29